Hello again, Oslo

Jeg er i Oslo igjen, og for en fin hovedstad vi har. Jeg er så glad i denne byen, selv om jeg ikke kjenner den så veldig godt. Den er akkurat passe stor og fredelig, de fleste steder i alle fall. Det er jo de stedene jeg oppsøker da. Ved neste anledning, når jeg har litt god tid, har jeg lyst å rusle litt langs Akerselva. Jeg har hørt det skal være så fint der og nå når det er sommer, grønt og frodig er det sikkert ekstra fint.Jeg synes det er så fint å møte på slike frodige og koselige uteserveringer som dette midt i gaten. Jeg kan ikke erindre at jeg har sett det i andre norske byer jeg besøker.Ser det ikke innbydende ut til å ta en pust i bakken her?

Jeg håper du har en fin tirsdag. Jeg skal snart dra opp til Gardermoen og gjøre noen flyturer før jeg skal hjem i kveld og ha fri noen dager. Vi ses.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Hello again, Oslo”

 1. Så koseleg på utekafèen, tek eg feil eller er det i Hegdehaugsveien ?
  Eg har spasert litt i området då mannen min var i Oslo nokre år og budde lenger ned i gata.
  Oslo er flott, gler meg til neste veke då det blir nokre dagar der.
  Langs med Akerselva gjekk me ein gong og hadde med ein kar som var lokalkjendt som guide,
  det var ei flott oppleving. Les deg litt opp før du tek turen, der er spennande.

  Fin kveld frå Anne-Mari

 2. Jo, der ser fantastisk hyggeligt ud på cafeen! Det er mange år siden jeg har været i Oslo, og jeg tror den har forandret sig meget, men jeg husker den nu også som en fin by 🙂
  Nu er du måske hjemme … Jeg ønsker dig nogle gode fridage!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..