Rekesalat

Hei, og god morgen. Håper du har hatt en god natts søvn. Det har jeg, og i går kveld da jeg kom hjem fra jobb laget jeg en helt enkel rekesalat. Det enkle er jo som sagt ofte det beste, og den beste rekesalaten lager du jo selv på latterlig enkelt vis. 

Nå skal jeg ha fri i fem dager og har ingen planer. Det synes jeg er en god plan.

For å lage denne rekesalaten så kjøper du en boks reker i lake og bruker kun rekene. Du koker 5-6 egg og kutter opp. Disse blandes med rekene og majones til du synes du har passe konsistens. Om du vil, kan du også tilsette bittelitt rømme eller en dasj sennep. Til slutt skviser du oppi litt sitronsaft og smaker til med salt om det trengs. Rekesalaten smaker best om den får stå og sette seg litt.

Du kan også bruke hjemmelaget majones om du vil.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Rekesalat”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..