De beste T-skjortene 

Er du som meg og ønsker deg en hvit helt enkel T-skjorte med tett hals, litt tykk og myk kvalitet og passe lange ermer nå i sommer? Da har du det ikke enkelt, og hvis du i tillegg er størreles mini som meg, sliter du. Fortvil ikke, for jeg har funnet den.Jeg fant den på barneavdelingen på SparKjøp, og den kostet kun 79 kroner. Nå er jeg klar for full sommer etter å ha gått på jakt fra butikk til butikk i både dame-og barneavdelinger over lang tid.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “De beste T-skjortene ”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..