Hvorfor har jeg fortsatt en blogg

Hvorfor jeg har en blogg, det vet jeg, men hvorfor jeg etter 7,5 år fortsatt driver på med dette har jeg tenkt mye på. Svaret er at det etter alle disse årene er blitt en del av meg som er vanskelig å slippe og at det er min lille hobby. Jeg liker å følge følge litt med i tiden, alt skjer så fort og data er noe jeg har måttet lære meg som godt voksen. Jeg liker å dele med deg det jeg holder på med, og kanskje du kan bli bittelitt inspirert  også. Jeg vil at bloggen skal være et godt sted å være, et fristed borte fra den virkeligheten du kan lese om andre steder. Jeg vil heller ikke ha mye tekst. Det synes jeg fort kan bli kjedelig om det ikke er veldig godt skrevet og med interessant innhold.

Ved nyttår skiftet jeg bloggplatform fra Blogspot til WordPress og med eget domene. Kanskje husker du det, og det er det beste jeg har gjort. Nå fungerer alt så mye bedre, både med bilder, tekst, layout og support. Nå er den akkurat så enkel og ren som jeg liker, men klart, nå betaler jeg leie for plattformen og det gjorde jeg ikke på Blogspot. Alle hobbyer koster penger. Denne bloggen også og jeg har ikke inntekter på den.

Jeg tenker ofte på å slutte, men når jeg ser at du, og flere med deg liker det jeg presenterer og stikker innom meg nesten daglig,  så blir jeg så uendelig glad. (Jeg får daglige lesertall fra WordPress) Det gir meg så mye og inspirerer til å finne på nye ting. Å ha godt innhold, delikate presentasjoner, inspirere og stadig finne nye ideer er ikke alltid enkelt. Jeg synes selv det er kjempevanskelig å finne inspirerende livsstilsblogger for voksne kvinner på min alder. Leser du noen kjekke og inspirerende blogger du har lyst å tipse om, så skriv gjerne noen ord i kommentarfeltet. Du kan også gjøre det anonymt, tror jeg. Jeg tar gjerne imot tips om nye bloggideer også, om du har noen og vil dele dem med meg.

Jeg er på Snap og Instagram som ingridtunheim om du har lyst å bli med meg der også.

Jeg håper du har hatt en pinsehelg akkurat slik som du ønsket den skulle være.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Hvorfor har jeg fortsatt en blogg”

 1. Da begynte vi omtrent samtidig. Jeg opprettet etterhvert flere «spesialblogger» for å samle bestemte tema. Jeg ser at julebloggen er mye besøkt og det er også matbloggen. Jeg fortsetter på blogspot, men bruker vanlig PC så det går helt greit.

  Det er ikke så mange som er aktive etter så mange år. Du er kjempeflink som skriver hver dag, jeg klarer ikke det.
  Jeg ble oppfordret til å starte og å skrive om det hverdagene fylles med. Og det skulle være i en helt annen retning enn alle de som den gang skrev om hvite vegger og trendy lysestaker.

 2. Ja ting har virkelig forandret seg her i bloggverdenen gjennom årene. Mange kjekker bloggere er forsvunnet ut og nye kommet til. For tiden leser jeg litt danske blogger og interiørbloggene det var så mange av for noen år siden leser jeg ikke lenger eller de er lagt ned.

 3. Syns du har vært veldig flink til å fornye deg, med din «nye» blogg 😉
  Bravo !

  Ser selv at jeg følger veldig få, mange av de jeg lest fast sluttet – og nye ble ikke funnet…

  Min egen blogg, var vel aldri ment å få store lesertall, den er kun for familie og venner, og de som detter innom, og det er helt fint. Lager som du sikker vet, en bok hvert år, og det er faktisk nesten blitt fotoalbumet for det året, ser hvor vi var, hvem si var sammen, hva og hvor vi spiste osv osv…

  Jeg liker veldig godt blandingen du har 🙂

 4. Jeg er også en av de gamle gamle bloggerne som startet min første blogg lenge før det ble kommerst. Jeg holdt på med min hverdagsblogg helt fram til i fjor hvor jeg fornyet meg og begynte å blogge om det som ble min største interesse etter hvert – matfotografering, ja og ut på tur bilder også.
  Det er en del av meg og jeg kommer til å holde på så lenge jeg bare kan!

  Jeg synes bloggen din er veldig fin Ingrid, fordi du skriver variert og om forskjellige emner – slik livet nettopp er. Variert – selv om hverdager er det det er mest av.

  Kom forresten over en god gammel blogg her om dagen av en voksen kvinne, den har du sikkert sett før –
  http://anettewillemine.com
  jeg synes hun er veldig flink til interiør, glad at jeg fant henne igjen faktisk.
  Ellers har jeg vel kanskje tipset deg om http://www.eye-swoon.com fra USA og http://www.slagtenhelligko.dk tror jeg.

 5. Jeg har først lært din blog at kende efter du gik over til WordPress. Jeg har selv tidligere haft en Blogspotblog, og jeg er også super glad for at jeg gik over til WP med min nuværende blog da jeg skabte den i efteråret. Layoutet er enklere, renere, og den er sjovere at arbejde med. Selv om man betaler lidt, er det stadig en billig hobby 🙂
  Jeg er SÅ glad for dig og din blog, og jeg håber virkelig du bliver ved med at blogge! Du har en let, optimistisk og personlig tone, og du tager skønne billeder! Jeg oplever din blog som meget livsbekræftende 🙂

 6. Jeg har følgt din blogg lenge og koser meg med alt du deler. Er innom hverdag for å se hva du har opplevd og hva du lager. Jeg har brukt en del av oppskriftene dine, spes.alkoholfrie drinker. Jeg liker den fine blandingen du deler. Ha en superfin uke.

 7. Kære Ingrid, jeg ved præcis hvad du mener med, at det er svært at lade være. Tænker en gang imellem tanken, at jeg vil prøve på at holde en pause, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg er blevet lidt afhængig at af skrive og bloggen er blevet en stor del af mig. Men det tager tid – det tager meget tid… Hvorfor er det du betaler for at have wp-konto? Jeg betaler for mit domæne-navn, men ikke for min wp-konto? Jeg er glad for din blog og glad for at høre, du ikke har planer på at holde op med at skrive. Det er ikke helt så nemt at finde ‘voksne blogs’ som du selv skriver…
  Kh
  Malin

 8. Vi er mange der er taknemmelige over at du stadig tager dig tid til at blogge – jeg ved det tager meget af din tid, en god hobby tager tid. Jeg bliver ofte meget inspireret af dine indlæg, både opskrifter og tips og ideer til mode.
  God dag til dig. Og så tager du meget fine billeder – tak.
  Charlotte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..