Hva har jeg i håndvesken

Håper du har hatt en strålende fin søndag og helg og kjenner deg klar for nye utfordringer i morgen. Jeg har jobbehelg og fikk meg en bitteliten utfordring i dag. Hjelpes, er det mulig å gå rundt med så mye «ræl» i håndvesken. Dette er jobbveksken min, altså. En kremtube hadde lekket og det var kliss over alt. Det var da jeg måtte tørke opp at jeg så alt det rotet som befant seg i vesken min. Er det mulig? I mine private vesker ser det langt fra slik ut. Egentlig er jeg overrasket over meg selv og har en jobb å gjøre, ser jeg.

Den lille svarte boksen nederst inneholder noe fint jeg kan vise deg en annen dag, og den grå notisboken bruker jeg til å notere ned ideer jeg kommer på og som jeg vil ta vare på. Kontaktlinser bruker jeg en skjelden gang. Helst når jeg skal se noe på avstand, da bruker jeg en på det ene øyet. Ser langt med øyet med linse på og leser med det andre øyet. Det fungerer utrolig bra altså. 

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Hva har jeg i håndvesken”

 1. Hi-hi, din taske lever op til alle fordomme om dametasker 🙂 Det gør mine tasker altså også! Også dem jeg bare bruger privat. Men det er da også rart at man altid har næsten alting lige ved hånden!
  God mandag til dig, Ingrid!
  Kh Nana

 2. Smil 🙂 Eg kjenner spesielt godt igjen alle kulepennane… enten er der ingen, eller ein heil haug.

  God mandag !
  Eg er snart klar for trimtur, først ein time i regnver, deretter ein time på Aktivsentret.

 3. Har en de ting i veska jeg også..men ikke sååååå mye..hehe…(..fikk med meg at det var jobbveska da ) Nå har jeg blitt flinkere til å rydde helt i veskene før jeg bytter til annen veske… ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..