Øreringer

Husker du da jeg viste deg alt rotet jeg hadde i jobbhåndvesken min, og blant rotet kunne du se en liten svart eske? Den esken inneholdt en sommergave til meg selv. Mannen overrasker meg ofte med gaver sånn på en helt alminnelig tirsdag, men med disse visste jeg akkurat hva jeg ville ha.Jeg har lenge ønsket meg nye øreringer, ikke for store, ikke for små og de skulle være i gult gull. Da jeg fant disse slo jeg til og kjøpte dem. Å, de er så fine, synes jeg, enkle og fine, akkurat det jeg har vært på utkikk etter. 

Har du kjøpt sommergave til deg selv?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Øreringer”

  1. Ja, det har jeg og er også en bursdagsgave til meg selv, en ny godstol, men den kommer ikke før ut i juli en gang. Gleder meg, god sommer. Flotte øredobber da.

  2. De er rigtigt fine! Jeg har nogle i hvidguld der ligner dem. – Og næh, jeg har ikke købt sommergave til mig selv. Det må jeg hellere se at få gjort 😉

  3. Faktisk ja, kjøpte med en ny SMEG gass topp til mitt nye kjøkken her i Villa’n vår.
    Vi beholdt alle andre hvitvarer, men da jeg fant SMEG topp på salg, var det sommergaven til meg selv, ikke fått brukt den ennå, det gjør fine gjester fra Bergen, som har ferien sin der nå, men litt over en ukes tid flytter vi tilbake – OG DA skal den innvies av meg 😉

    Nyt fine, late sommerdager !

  4. Jeg har ikke kjøpt sommergave til meg. Har en hel del smykker fra Huldresølv. Noe har jeg kjøpt selv og noe er presanger. Må vel ta fram det jeg har i hvitt gull. Det er så pent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..