En god kopp te, og jeg trenger litt hjelp

God morgen og jeg håper den er god for deg også. Sommeren er nå og den må tas godt vare på. Den forsvinner fort. Hva er bedre en stille morgen- eller kveldsstund enn en god kopp hjemmelaget myntete, reflektere litt og nyte sommeren.Du husker sikkert at jeg hadde en stor bukett sveitsermynte i forgårs, og den har jeg altså laget te av. Jeg plukket bladene og tørket dem på 40 grader varmluft i stekeovnen, og nå har jeg en smakfull og aromatisk egenprodusert te.Jeg er sånn i tvil om jeg skal skifte til stående bilder. Jeg har forstått at liggende bilder fungerer best om du leser fra PC og stående best fra nettbrett og telefon. Hva foretrekker du, eller har det ingen betydning? Send meg gjerne en tilbakemelding. På bloggen her kan du også kommentere anonymt om du vil. Ellers så finner du meg på Snap og Instagram (ingridtunheim).

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

15 kommentarer om “En god kopp te, og jeg trenger litt hjelp”

 1. Jeg leser stort sett blogge på PC …og da passer det best med liggende bilder, da skjermen min ikke er så stor.
  Når det er sagt, er det ikke noe proble med stående heller jeg må bare «bla» bildet nedover…..

 2. Eg les mest frå mobil, så ståande biler er best for meg.
  Men det spelar ingen større rolle, uansett er bilda dine flotte.

  1. Jeg liker også stående bilder når jeg leser fra iPad og mobil og synes det er enklere å få dybde i bildene når de er stående. Samtidig er det fint med liggende også der man får med mer på bildet liksom.

 3. Jeg læser din blog fra min Mac med en relativt lille skærm. Når billederne står på højkant, skal jeg scrolle for at for at se hele billedet, så jeg foretrækker dem liggende 🙂 Jeg har selv haft et værre mas med at bestemme mig for hvordan mine blogbilleder skal se ud. Jeg veksler, men har flest liggende. Og så vil jeg sige som de andre: Dine billeder er dejlige lige meget hvad vej de vender, så du skal bare gøre som du har lyst!
  Kh Nana

  1. Jeg tenker at det er enklere å få mer luft og rom i bildene når de er på høykant enn liggende, men det kommer jo an på hva jeg skal fotografere og hvilket uttrykk jeg ønsker.

 4. Det er en svær overvejelse at gøre sig! Jeg tænker om måske man bare skulle gå over til kvadratiske billeder – så var det fint på alle medier 😉 Bare svært at få rigtig dynamik i kvadratiske billeder, synes jeg.

  1. Jeg bruker kun iPad. Da er det ikke så enkelt å redigere bilder, så jeg bruker mine for det meste uredigert. Kan redigere lys noen ganger og så klipper jeg bort i kantene om det er noe jeg ikke vil ha med. Kvadratiske bilder er en god ide, men litt vanskelig å få til for meg i alle fall. Tror jeg lander på å fortsette med liggende det meste av tiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..