Sommerens fineste handleveske

Sommerens søteste  handleveske er laget til meg av Mrs.Sun, som fletter vesker for det nederlandske selskapet Handed ByDisse veskene er laget av 70% resirkulert materiale (musikk i mine ører) og de er så skjønne, og finnes i en mengde varianter. Jeg falt pladask da jeg kom over dem i en butikk i Grimstad i dag. Jeg måtte bare ha med meg en hjem, kjente jeg, og så vanskelig som det var å velge. Nettsiden viser så mange varianter og jeg kunne lett hatt mange av dem. Jeg var på utkikk etter et flettet strånett siden mitt gamle er utslitt og ødelagt, men nå er jeg like fornøyd med dette.

5 kommentarer om “Sommerens fineste handleveske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..