En god og lang natts søv er deilig

Etter en slik natt er det magisk å våkne opp og bare kjenne seg deilig uthvilt i både kroppen og mentalt. Noen ganger er det ikke alltid like enkelt å sovne når du er på plass under dynen. Da tyr jeg til appen YogaStudio og velger et av programmene Deep Relaxation Meditations. Det gjør underverker å lytte til den og får meg til å slappe helt av i både kroppen og hjernen, og det funker nesten hver eneste gang. Jeg har omtalt denne appen tildligere, men en god ting kan ikke sies for ofte har jeg hørt, og da velger jeg å tro på det.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “En god og lang natts søv er deilig”

  1. Jeg er så heldig at jeg uansett når jeg legger meg så går det maksimalt 1 minutt før jeg er i dyp søvn. Det kan hende at det tar litt mer tid hvis jeg skal overnatte et annet sted. Jeg er veldig avhengig at både egen pute og madrass for å sove godt.

    1. Da er du heldig, Åshild. Jeg er også heldig og sover nesten når-og hvor som helst, men det glipper en sjelden gang av og til. Jeg tror det er mange som sliter med søvnen sin og den er jo så viktig for oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..