Popkorn med rosmarin og permesan

Jeg har prøvd ut en ny variant popkorn, denne gangen med rosmarin og permesan. Det er så kjekt å lage ting selv og å prøve ut nye smaker. For litt siden husker du kanskje at jeg lagde  karamelliserte popkorn.Her har jeg poppet popkorn ferdig etter oppskrift på posen. Deretter smeltet jeg godt smør i en gryte og tilsatte litt hvitløk og hakket frisk rosmarin og vendte popkornene  dette. Til slutt raspet jeg over permesan. Dette var en fin kombinasjon, men de smakte best dagen etter når smaken hadde fått satt seg litt, syntes jeg. Og så ville ikke  permesanen helt feste seg  til popkornene. Kanskje jeg brukte for lite smør. Det er bare å prøve seg frem, for det er det som er gøy nå når det er ferie, god tid og lyse kvelder.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Popkorn med rosmarin og permesan”

  1. Så delikat og smakfullt ut det der :)) Så de søte barnebarna i forrige innlegg også … Kos deg med sommer og familie ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..