En formiddag i Oslo

Sommer i Oslo, I love it! 

Jeg er så heldig at jeg har tilbragt formiddagen i tigerstaden og dette fine sommerværet må jeg jo ut og nyte.Jeg fikk sett den nye leiligheten Malin leier her i byen, vi fikk spist brunch og besøkt bruktmarkedet i Birkelunden.Ha,ha, når jeg ser på bildet her er det noen SAS-greier jeg ikke la merke til da jeg var der.

Jeg liker denne hovedstaden vår så godt og er kjempeglad hver gang jeg får besøkt byen. Bare sitte på kafé med litt people watching, rusle litt og ta inn nye inntrykk og inspirasjon. 

Stor takk til jobben min som byr på dette.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “En formiddag i Oslo”

  1. Liker Oslo jeg også.. og det meste er hyggeligst i finvær :)) Koselig med slike salgsboder.. men kjøper sjelden noe.. har liksom det jeg trenger ..og mer til.. ❤ Annebe

  2. Du verden…der sto service jeg så gjerne skulle hatt…!!!! det oliven grønne flint…. Puha… har to kopper / skål / asjett (det var jo nok for meg den gangen hehe)…og skulle så gjerne kjøpt mer av det etterhvert da jeg bodde i Oslo…men men… Nå er Oslo laaangt borte men jeg er sikker på at jeg ville kjøpt dette den dagen idag om jeg hadde kommet over;-)
    Hilsen Annette i sør tyskland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..