I’m staying in tonight

Det er lørdag kveld, og jeg er kommet til Ålesund. Jeg har planer om at det skal bli en fin kveld i selskap med tekoppen, internett og meg selv. Jeg har et langt stopp her i byen, helt til klokken 17.25 i morgen.Jeg fikk tilbud om å bli med mine kollegaer en tur ut for å ta et glass vin, men alt til sin tid, tenker jeg. De er unge og friske 23 åringer som er på et helt annet ståsted i livet enn meg. Ha, ha, 23-25 åringer og meg på byen. Ja, ja, kanskje jeg går glipp av noe.OLYMPUS DIGITAL CAMERAI kveld blir det meg og han her kjekkasen.

4 kommentarer om “I’m staying in tonight

  1. Det er nu hyggeligt af dem at spørge, men jeg ville også have valgt en stille aften på hotellet 🙂 Er der mon noget at opleve i Ålesund i morgen?
    Godnat!

    1. Ja, det er veldig hyggelig av dem å be meg med og jeg tror de hadde syntes det var gøy også, i alle fall en stund, men jeg ville nok ha kjent meg utenfor i deres miljø. Dagen i morgen har jeg planer om å ta som den kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..