I’m staying in tonight

Det er lørdag kveld, og jeg er kommet til Ålesund. Jeg har planer om at det skal bli en fin kveld i selskap med tekoppen, internett og meg selv. Jeg har et langt stopp her i byen, helt til klokken 17.25 i morgen.Jeg fikk tilbud om å bli med mine kollegaer en tur ut for å ta et glass vin, men alt til sin tid, tenker jeg. De er unge og friske 23 åringer som er på et helt annet ståsted i livet enn meg. Ha, ha, 23-25 åringer og meg på byen. Ja, ja, kanskje jeg går glipp av noe.OLYMPUS DIGITAL CAMERAI kveld blir det meg og han her kjekkasen.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “I’m staying in tonight”

  1. Det er nu hyggeligt af dem at spørge, men jeg ville også have valgt en stille aften på hotellet 🙂 Er der mon noget at opleve i Ålesund i morgen?
    Godnat!

    1. Ja, det er veldig hyggelig av dem å be meg med og jeg tror de hadde syntes det var gøy også, i alle fall en stund, men jeg ville nok ha kjent meg utenfor i deres miljø. Dagen i morgen har jeg planer om å ta som den kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..