God morgen til deg

Jeg har reist videre på min ferd langs norskekysten, og i natt har jeg sovet ved  Tjeldsundbroa, som ligger langs veien mellom Evenes og Harstad. Jeg skal ikke være her så lenge, heldigvis. Bare sove egentlig, før jeg drar til Oslo i formiddag for å fly en tur til Hellas og tilbake til Oslo igjen. Som du ser har jeg fin utsikt fra rommet mitt, men det er også det eneste. Her er umåtelig sparsommelig og «gammeldags», andre vil kanskje si sjarmerende.

Jeg har en natt igjen før jeg er ferdig med mine arbeidsdager for denne gang. Den skal jeg etter planen tilbringe i Oslo og er ferdig på jobb og hjemme sent i morgen kveld.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..