Med beina på bordet

I dag pøser sommerregnet ned og jeg sitter med beina på bordet. Det er godt det også fra tid til annen. Å gjøre ingenting, mener jeg.Bare la tiden flyte og ta deg med til steder og aktiviteter du drømmer om eller gleder deg til, eller legge videre planer for tiden fremover i fullstendig ro og harmoni.Og jeg har vært på salg. Skosalg. Jeg kjøpte disse enkle og skikkelig gode sandalene til 50% rabatt for noen dager siden. Ikke at jeg trengte dem, for jeg har mer enn nok sko, men når jeg finner noen jeg liker godt er det ikke vanskelig å overbevise meg selv om at jeg trenger dem.

Kjenner du deg igjen, kanskje?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Med beina på bordet”

  1. Super pæne sandaler! Dem ville jeg også have købt! Jeg sidder i øvrigt også med benenen oppe og ser ud på regnen der bare siler ned. Men nu vil jeg køre til stranden og gå en tur med hundene 🙂
    Fortsat god regnvejrsdag og gøre-ingenting-dag til dig!

  2. Deilig å sitte slik da.. 🙂 Elegante bein og veldig fine sko :)) Jeg kjøper mye mer enn jeg trenger ja.. ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..