Med beina på bordet

I dag pøser sommerregnet ned og jeg sitter med beina på bordet. Det er godt det også fra tid til annen. Å gjøre ingenting, mener jeg.Bare la tiden flyte og ta deg med til steder og aktiviteter du drømmer om eller gleder deg til, eller legge videre planer for tiden fremover i fullstendig ro og harmoni.Og jeg har vært på salg. Skosalg. Jeg kjøpte disse enkle og skikkelig gode sandalene til 50% rabatt for noen dager siden. Ikke at jeg trengte dem, for jeg har mer enn nok sko, men når jeg finner noen jeg liker godt er det ikke vanskelig å overbevise meg selv om at jeg trenger dem.

Kjenner du deg igjen, kanskje?

8 kommentarer om “Med beina på bordet

  1. Super pæne sandaler! Dem ville jeg også have købt! Jeg sidder i øvrigt også med benenen oppe og ser ud på regnen der bare siler ned. Men nu vil jeg køre til stranden og gå en tur med hundene 🙂
    Fortsat god regnvejrsdag og gøre-ingenting-dag til dig!

  2. Deilig å sitte slik da.. 🙂 Elegante bein og veldig fine sko :)) Jeg kjøper mye mer enn jeg trenger ja.. ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.