Lag din egen brødrasp

Helgen er over og mandag er her. Kanskje har du noe gammelt brød fra forrige uke liggende i brødskuffen og kanskje noen gamle knekkebrød i tillegg? I steden for å kaste brødet kan du enkelt lage din egen brødrasp. Og jeg lover, den blir mye bedre enn den du får kjøpt på butikken. Skjær bare brødet opp i skiver og tørk dem i stekeovnen på 110 grader varmluft til de er tørre, ca 30-40 min. Mens de tørker kan du gjøre andre ting du liker å pusle med.De tørre skivene kjører du i kjøkkenmaskinen, eller har dem i en pose og knuser dem med kjevle. Brødrasp er fint å bruke til panering av kjøtt og fisk, eller på fiskegrateng. Jeg skal steke panert torsk til middag i dag. Av brødraspet kan du også bake runebergestårta, som er kjempegodt, eller du kan gi bort litt i et pent glass. Det er uansett fint å la være og kaste mat som er fullt spiselig.

4 tanker på “Lag din egen brødrasp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s