New York

Det nærmeste jeg kommer The Big Apple er NewYork cheese cake og dobbel Americano hos Kaffebrenneriet. Denne gangen i Trondheim. Har Kaffebrenneriet Norges beste kaffe, eller? I alle fall synes jeg den er skamgod.Jeg er på jobb igjen og har en fin og avslappende ettermiddag i byen. Sånne dager elsker jeg det livet jobben min tar meg med på. Det er så fint å sitte på kafé en lørdag ettermiddag og drive litt «people watching». Jeg sitter og tenker på hvilke ærender de er ute på alle sammen, hvilke planer de har for kvelden og morgendagen. Noen sitter og smiler til hverandre. Kanskje opplevde de noe kjekt i går kveld som de tenker tilbake på, eller de drømmer om gøyale ting som skal skje, hvem vet. Jeg håper du har en superfin lørdag du også.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “New York”

  1. Min helg er i Østerike. Vi har tatt inn på et appertementhotell hvor vi har en liten leilighet. Idag har vi vært på 2670 m i nydelig vær. Tok gondolbane opp og gikk ned igjen til ca 1600 m.
    Tilbake på hotellet kom et todenvær og det regnet vannrett. Vi derimot benyttet bassenget med de nydeligste badstuer med steam eller varme, vannmassasje for føttene. Og det behagelig relaxroom, hvor vi kan koke oss en kopp te. Deilig med et par tre dager på samme sted etter noen timer i vil.

    Ønsker deg en riktig god helg på jobb, hjemme eller på hytta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..