New in my closet

Jeg har kjøpt et nytt lite skjerf til samlingen min. For tiden er jeg så glad i små skjerf og du husker kanskje at jeg hadde fått meg et for en stund siden også.  Du kan lese om det HER om du vil.Dette skjerfet ropte på meg og måtte bare bli med meg hjem. Jeg syntes fargene er så fine nå til høsten, og så heter det Munch. Det skjønner jeg godt, for jeg synes det minner meg om Munch sine malerier både i farger og utforming.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “New in my closet”

  1. Ser veldig fint ut :)) Er det fra Noma ? Hun som driver det bor i Drammen og jeg kjenner henne litt.. bare sånn at vi hilser når vi møter på hverandre da… Blir nok fint til mye det her .. ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..