Royal Garden

Jeg bor, som du vet, fra 8-10 netter i måneden på hotell, og for litt siden var jeg så heldig å bo på Royal Garden i Trondheim. Jeg hadde god tid og tok med kamera på en liten vandring i hotellets fellesområder. Jeg har bodd der flere ganger tidligere, men jeg sjekker vanligvis bare inn og går rett opp på rommet uten å se meg noe særlig om.Denne minimalistiske bekken som renner rett innenfor hovedinngangen hadde jeg ikke lagt merke til før. Jeg må lære meg å løfte blikket og se meg rundt for å oppdage detaljene.En liten grønn lunge finnes også. Tipper det er koselig her når julelysene tennes.Frokostbuffeten er så delikat og lekkert presentert, og den er i en helt annen stilart enn den litt strenge og rene stilen på resten av hotellet. Jeg synes det er så koselig å gå rundt og forsyne seg fra bufeen når maten er presentert på denne måten.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Royal Garden”

  1. Oj! Der må de ha pussa opp og gjort en del spennende siden jeg var der sist. Eller – nå er jo det faktisk 6 år siden, da … Men skikkelig lekkert. Og du tar så fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..