Smak av friskhet og velvære

Har du mynte i urtebedet ditt så vet du at den sprer seg og vokser noe veldig utover sommeren. Jeg har høstet min mynte for andre gang denne sesongen. Første innhøsting kan du lese om HER.Ettet to innhøstinger skulle jeg nå ha nok både til oss selv og litt til å gi bort. Jeg tørker bladene over natten på 40 grader varmluft i stekeovnen, eller til de er helt tørre. Jeg har kjøpt en flott ny tebeholder fra Stelton som jeg er så fornøyd med. Det er viktig at teen oppbevares mørkt og tørt.En deilig kopp myntete en mørk høstkveld smaker ekstra godt når den er egenprodusert, og jeg kan mimre meg bort til sommer igjen.

Jeg får besøk av kollegaer på hytta i dag og de skal bli over et par dager. Det blir veldig kjekt, og jeg har planer om å servere myntete til dem også om de vil ha.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Smak av friskhet og velvære”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..