Soppsaus

Jeg har oppskrift på en nydelig soppsaus som passer så godt til lyst kjøtt som kylling- og svinefilet, og jeg deler den så gjerne med deg. Håper du liker den.Stek sopp i godt smør og tilsett en boks fløte, 1-2 ss cognac, 1-2 ss soyasaus, 1/2 trekant Norzola og 1-2 ss crême fresh. La dette småputre i 10-12 minutter før servering. 
Det er ingen slankekost, denne sausen, men veldig god er den, og så spises den ikke hver dag heller.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Soppsaus”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..