Soppsaus

Jeg har oppskrift på en nydelig soppsaus som passer så godt til lyst kjøtt som kylling- og svinefilet, og jeg deler den så gjerne med deg. Håper du liker den.Stek sopp i godt smør og tilsett en boks fløte, 1-2 ss cognac, 1-2 ss soyasaus, 1/2 trekant Norzola og 1-2 ss crême fresh. La dette småputre i 10-12 minutter før servering. 
Det er ingen slankekost, denne sausen, men veldig god er den, og så spises den ikke hver dag heller.

2 kommentarer om “Soppsaus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s