Hallo fra VM-byen Bergen 

Det er sykkel-VM i Bergen.  Det er det ingen tvil om når jeg beveger meg utenfor hotellet. Jeg er ikke så interessert sykling, heller ikke mye annen sport og idrett for den saks skyld. Men det er andre, mange andre, for byen er full av tilskuere, vanlige mennesker, politi og frivillige mannskaper. Veier er stengt og man må gå litt omvei for å komme frem.Jeg fikk meg for eksempel en tur gjennom bygater jeg ikke har gått i før. Det var så mye folk og regn at jeg kuttet for det meste ut fotografering i dag.Jeg fikk med meg en premieutdeling på Torgallmenningen, og det er også flere storskjermer rundt i sentrum som viser dette. Paviljongen ved Lille Lundegårdsvann er pyntet til randen for anledningen.Byduene, de sitter på gjerdet og venter på bedre dager og at det hele skal være over.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Hallo fra VM-byen Bergen ”

  1. Bergen er en flott by. Har en sønn som bor der, så det har blitt noen turer dit. Paviljongen ved Lille Lundegårdsvann, er nydelig pyntet til VM, men jeg synes den pleier å være like flott hver sommer.
    Hilsen fra Turid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..