Biscotti, verdens beste?

Er du som meg og liker å ha noe å bite i til kaffen på høsten, eller egentlig «any time» ? Da er det fint å ha noen hjemmelagede deilige, sprø og smakfulle biscotti for hånd.Jeg lager mine etter denne oppskriften, men rister ikke mandlene og jeg pisker eggedosis. Atter en gang, jeg liker å gjøre det enkelt. Når de er ferdig stekt tørker jeg dem litt i stekeovnen.Biscottiene oppbevarer jeg i en tett kakeboks og har dem lett tilgjengelig når te- eller kaffekosen venter, eller om du plutselig får uventet kaffebesøk. De er også fine til å pakke inn i litt cellofan og gis bort som en liten spiselig gave. Kjekt å gi, koselig å få.

Og så er det jo lørdag i dag. Det er så fort å glemme for meg siden jeg er på jobb og da er det ingen forskjell på hverdag og helg.

God lørdag og god helg til deg!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

11 kommentarer om “Biscotti, verdens beste?”

  1. Jeg «må» ha litt ved siden av kaffen.. :)) Disse så deilige ut.. aldri laget selv..men fikk lyst til å prøve .. God helg videre ❤ Annebe

  2. Disse prøvde jeg meg på for en stund tilbake. Gode på smak, men de ble STEINharde! Vet de kan dyppes i kaffen/teen men… Kanskje jeg tørket dem for lenge i ovnen?

    1. Enig, Vibeke. Mine er også steinharde. Jeg liker det, men de hadde nok også vært gode litt mindre harde. I oppskriften tørker Trine dem ikke, bare avkjøles på rist står det. Prøv det neste gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..