God morgen, Oslo

Jeg har hatt min tredje natt på på hotell nå og kjenner at jeg er skikkelig klar for å komme hjem, og ikke minst, å bli hjemme noen dager. Jeg har fløyet europaturer hele perioden. Det skal jeg i kveld også. Jeg skal til Amsterdam og tilbake. De andre turene jeg har hatt disse dagene er London, Gdansk og Paris. Ikke at jeg får sett så mye, men likevel er det en annen følelse enn å bare fly innenriks hele tiden. Jeg liker miksen mellom Europa og innland.

Men altså, i dag våknet jeg i Oslo. Jeg ruslet meg en liten tur i byen i formiddag og gikk innom Kaffebrenneriet. De har sjukt god kaffe, synes jeg, og NewYork cheese cake også da.Jeg liker å plassere meg selv ved bord i vinduet. Jeg elsker å sitte og se ut på mennesker som kommer og går, lure på hvem de er, hvor de skal osv. Og ikke minst, se byen våkne til liv en søndag formiddag.

Ønsker deg en finfin søndag der du er i dag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “God morgen, Oslo”

  1. Det er dejligt at tage sig tid til at sidde lidt og bare kigge på mennesker 🙂 men jeg kan godt forstå, at du trænger til at komme hjem efter flere dage på farten.

  2. Det ser hyggeligt ud, Ingrid! Jeg bliver så glad af at læse dine indlæg som udstråler glæde ved dit liv 🙂 Fortsat god søndag til dig – og efterfølgende gode dage derhjemme!
    Søndagshilsner fra Nana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..