De fineste bæreposene

Jeg lar meg så lett begeistre av de enkle små ting, gjerne slik som fine handleposer i papir, og jeg innrømmer at jeg samler på noen av dem. Noen har jeg nesten ikke hjerte til å bruke videre og de blir liggende i samlingen.Jeg handlet litt til småjentene i dag og lot jeg meg enkelt begeistre av denne superfine posen fra KaphAhl. Oftest liker jeg de enkle, litt stramme og delikate posene, men noe traff meg med denne «feelgoodposen». Synes den er helt bedårende, jeg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

14 kommentarer om “De fineste bæreposene”

  1. Den er meget smuk, og ville bestemt også blive gemt her hjemme. Jeg nænner bare næsten ikke at bruge dem, så jeg har en mægtig stak liggende 😉

  2. Koselig med slike fine poser..og den gjorde seg godt på bildet også :)) Ønsker deg og dine en fin dag videre ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..