Jeg har vært så lat

Jeg har vært skikkelig lat helt siden april og ikke kommet igang med hverken yoga eller så mye ut på tur. I dag tidlig fikk jeg tatt meg selv i nakken og syklet til yogatime klokken ni. Jeg kjøpte meg et klippekort med mange klipp, så nå er jeg nødt til å bruke det opp. Det skal ikke bli vanskelig. Jeg er så glad i å gjøre yoga. Det gjør så godt for kroppen min, humøret mitt og tankene mine, og snakk om god boost og start på dagen da. En skikkelig vitaminpille.Det gode med yoga er at det ikke skal konkurreres om noe. Jeg mangler nemlig det genet. Det er kun min egen smidighet, styrke og mentale trening som skal opparbeides, og det liker jeg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Jeg har vært så lat”

  1. Høyrest deilig ut.
    Eg sakna yogatimane. Instruktøren slutta og flytta herifrå. Andre har starta,
    men ikkje med den type yoga eg lika.
    Eg prøver å kompensere med andre ting, men greier det ikkje heilt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..