Svindlerne 

Fredag kveld og helg. Det er selve lykkefølelsen for mange, den beste kvelden. Ikke for meg i kveld akkurat, for jeg skal dra på jobb i morgen, og det er mange med meg som har jobbehelg. Premien er fri midt i uken og det er gull verdt det også. Ja takk til litt av alt.

I kveld skal jeg bare nyte blåsten og regnet utenfor, tenne stearinlys og se andre episode av Svindlerne og et glass sitronvann. Jeg sitter her med god samvittighet etter yogaøkten i dag, to timers gåtur i går og rent hus. Med min jobb er det jo umulig å følge med på serier på TV, så jeg sverger til iPaden min. Jeg er så glad for den.Har du sett denne serien? Andre serier jeg følger med på på NRK nett-TV er Victoria og Side om side, og jeg synes NRK nett-TV har en god del fine program å velge mellom.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..