In the air again

Jeg er på jobb igjen og våknet til denne utsikten fra hotellrommet.Ikke akkurat en utsikt som tar pusten fra en, men dog. Det er for meg, som bor på et lite tettsted, fint å våkne til trikken som går forbi, noen sirener som uler i det fjerne og å lytte til byen. Det er stille i dag, det er jo søndag og det merkes her også.

Det ligger mørke skyer over byen, men også litt sol, og jeg pakket kofferten for høljeregnet som yr varslet før jeg dro i går.  Nå angrer jeg på klesvalget. Klærne og skoene jeg har får duge til lunchen jeg skal ha sammen med døtrene mine i byen før jeg drar opp til Gardermoen. Tromsø neste.

I går kveld og i natt fløy jeg til Malaga. Vi landet på OSL klokken 01.40 etter en fire timers tur fra Spania. Vi brukte 3t20min fra Stavanger til Malaga og fikk motvind tilbake. På kvelden og natten blir det ofte stille og passasjerene dormer litt. Da kommer ofte søtsuget smygende, og jeg hadde kjøpt med smågodt til hele crewet. Det var jo tross alt lørdag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “In the air again”

  1. Så herlig med lørdags gotteri !
    Syns ofte yr.no viser feil…eller rettere sagt, som jeg fikk vite av en som faktisk jobber der, at er det minste tegn til litt regn, ja da melder de REGN, så derfor blir det ofte meldt verre enn det blir gitt…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..