Morning bliss

Jeg starter dagen med et stort smil om munnen, varm kaffe i koppen og takknemlighet for alle de fine gratulasjonene jeg fikk til fødselsdagen min i går. Facebook, Instagram, Snap og ikke minst her på bloggen. Tusen, tusen takk til hver og en🙏🏻. Jeg er glad i alle, men bloggen er babyen min.Det er så godt å være hjemme igjen, sove i min seng og stå opp til mitt kjøkken. I ettermiddag blir det selskap når barnebarna og foreldrene er kommet hjem fra jobb og barnehage, så her ligger ingen på latsiden i dag. Det er bare å sette igang med matlaging og stasjing, og jeg gleder meg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Morning bliss”

  1. Gratulerer så mye på etterskudd :)) Kos deg med familieselskap :)) Fint bilde av deg i forrige innlegg… stilig ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..