Damenes aften

I går kveld var det duket for damenes aften på min lokale Bohusbutikk. Har du en butikk i nærheten av deg som ikke har hatt dette arrangementet enda, er det bare å melde seg på, for det var veldig kjekt.Varehuset var fylt opp av kjekke flotte kvinner. Halvor Bakke holdt et inspirerende, morsomt og trivelig foredrag, og jeg møtte gamle kjente jeg ikke har sett på åresvis. Det var bobler i flere varianter, makroner, kaffe og twist, og selvfølgelig mulighet for handel med god rabatt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Damenes aften”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..