All over the place 

Jeg har leppestifter over alt. I vesker, i lommer, i skuffer og i skap. Jeg klarer meg rett og slett ikke uten.Her er mitt nyeste tilskudd i leppestiftfamilien min. Jeg er så fornøyd med denne siden den er innkapslet og jeg bare trenger å skru opp litt om gangen. Jeg har nemlig en lei tendens til ofte å få mine leppestifter til å brekke. Her kan du lese tidligere innlegg om leppestift.

2 kommentarer om “All over the place 

  1. Leppestiften du viser klarer jeg ikke og se navnet på. Viktig med gode stifter. Har kjøpt en N0.7 for en til tilbake . Den er så tørr og smøre på og en ekkel lukt av. Kanskje den har stått ubrukt for lenge. I forrige uke kjøpte jeg en fra Lancome. Lett og legge på og leppene kjennes ikke tørre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..