Høstens mangfoldige fargespill

Hva med en deilig varm suppe som gjenspeiler høstens mange farger, høres ikke det godt ut? Jeg laget en supergod suppe til lunch der jeg fant frem ting jeg hadde i kjøleskapet, og vi har alltid et velfylt kjøleskap når det kommer til grønnsaker. Hadde jeg hatt grønnkål eller spinat, ville jeg hatt det oppi også. Les gjerne tidligere innlegg om andre gode supper

Varm suppe er også kjempefin mat å fylle i thermosen for å ha med ut på tur.

Dette er hva jeg brukte i min suppe til to personer

  • 200 g Karbonadedeig
  • 1/3 Løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/3 chili
  • Noen ringer paprika
  • En skalk sellerirot
  • 5 cm persillerot
  • 1 gulrot
  • En skalk fennikel
  • 1 boks hermetiske cherrytomater
  • 3-3,5 dl vann 
  • 1,5 treninger kjøttbuljong
  • Smør/olje til steking
  • Persille og basilikum

Jeg stekte karbonadedeigen litt først og tilsatte så grønnsakene og freste det litt sammen. Hell over tomatene, vannet, tilsett buljongen og la det småputre i 10-12 min. Før servering tilsettes finhakket persille og basilikum. Basilikum er alltid en vinner sammen med tomat. Ringle gjerne over litt olivenolje før servering.

5 kommentarer om “Høstens mangfoldige fargespill

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.