Når stemmen svikter.

Jeg har slitt med stemmen nå i flere dager, og i dag ville den ikke mer og jeg måtte dra hjem fra jobb. Det fungerer dårlig å jobbe i fly uten stemme, både overfor passasjerene og også sikkerhetsmessig. Jeg må jo kunne bruke den om det skulle oppstå en utfordrende situasjon.Almenntilstanden er fin, og jeg har ikledd meg behagelige hverdagsklær. Boyfriend jeans, hvit T-skjorte og en lett, myk og deilig strikkejakke i ull. Nå blei det plutselig en ekstra frihelg for meg, dog med litt dårlig samvittighet. Nå må noen andre ut og fly de flyvningene jeg skulle hatt i dag og i morgen.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “Når stemmen svikter.”

  1. God bedring med stemmen! Jeg synes altså ikke du skal have dårlig samvittighed; du kan jo ikke gøre for at stemmen svigter – men jeg kender godt fornemmelsen af at man ikke kan lide at andre skal tage over. Jeg håber du får en dejlig weekend – og stemmen tilbage!

  2. Slitsom når stemmen ikke funker, og særlig i en jobb der man bruker den mye 🙂 Skikkelig tøft antrekk du har på… og du er jo så vakker også :)) God helg og god bedring med stemmen ❤ Annebe

  3. Virus på stemmebåndet, hvis det er det du har fått, er noe kjipe greier. Jeg også fikk det i vår i forbindelse med forkjølelse og måtte bare holde meg hjemme. Vanskelig å være sekretær og snakke i telefonen da. Huff ønsker deg god og snarlig bedring!
    Hilsen Mette

  4. Du skal da ikke ha dårlig samvittighet, slikt skjer, og som du selv sier, i ditt tilfelle MÅ stemmen funke 🙂

    God bedring, du får finne på noe deilig, varmt å drikke på !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..