Hello monday, let’s get started

Jeg starter dagen grønn. Etter en litt usunn helg føler jeg for å starte uken med sunn og god mat, og jeg planlegger en deilig suppe til lunch. Blir den god, deler jeg gjerne oppskriften med deg senere. 

4 kommentarer om “Hello monday, let’s get started

  1. Smakfullt og dekorativt med urter :)) Mye godt som ser delikat ut nedover i innlegga her også… du har mange fine tips … Håper suppa smakte bra…<3 Annebe

      1. Hei Anne. Jeg synes de jeg kjøper på obs, og som har litt stor potte, 12 cm tror jeg, er de enkleste å holde. De trenger mye vann, synes jeg, så jeg passer godt på det. De trives alle best i vinduet i stuen lengst borte fra varmepumpen. Prøv igjen, og ikke gi opp. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.