Sellerirotsuppe med laks og ingefær

Her kommer suppen jeg lagde til lunch i går, og den blei kjempegod. Høst er supperid og og jeg synes selv det er ganske gøy å finne frem til, og lage forskjellige varianter.Jeg laget halv porsjon, og ikke fulgte jeg oppskriften slavisk heller. Jeg la ikke laksen i marinade, det gikk litt fort, og jeg oppdaget at den skulle marineres etter at den var kommet i suppen. Jeg la finhakket ingefær og raspet sellerirot på toppen ved servering. Funket fint det også.  Limesaft-og olivenoljeblandingen ringlet jeg over suppen i tallerken før servering.  Oppskriften på den kjempegode sellerirotsuppen med laks og ingefær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..