Friske blomster er magi

Friske, fine og gledesbringende blomster må jeg ha i helgen, og helst at de sprer glede litt utover i uken også. Jeg jobber jo mange helger, denne også, og jeg drar på jobb i dag. Derfor sverger jeg ofte til potteblomster når jeg er inne i perioder med mye helgejobbing.Hortensia er jo favoritten min. Den gir så mye og krever så lite, bare litt vann i ny og ne, og den holder seg gjerne fin i flere uker om jeg steller den fint.

Håper du skaper et magisk univers for deg selv i helgen.

8 kommentarer om “Friske blomster er magi

  1. Nydelig blomst det der, pynter fint opp ! Så du gjorde yoga øvelser.. tenker stadig på det..men blir stort sett med tanken for meg… God helg ❤ Annebe

  2. Hortensia er blant mine favoritter også, fyldige og fine og står iflere uker, eller mnd, Knall fin glede. Ha en fin uke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..