Ting jeg liker

Jeg er glad i sol og sommer, men alt til sin tid, for jeg liker denne mørkere årstiden også. I alle fall den delen vi er inne i nå, de to tre siste månedene av året. Når vi kommer over på nyåret begynner jeg ofte å se frem mot vår allerede.Jeg liker å tenne stearinlys for å skape litt trivelig stemning innendørs mens mørket og været råder utenfor, og gjerne lytte til favorittkanalen på radio. For meg er det en egen ro å lytte til radio på kveldstid. Oftest lytter jeg til NRK P1 og P2, som er uten reklame, men også til de som kun spiller musikk.

9 tanker på “Ting jeg liker

  1. Så snygg du är i klänningen i förra inlägget. Jag tycker du ser jättebra ut på bild, jag tycker också det är svårt att känna sig bekväm framför kameran. Jag glömde nog skriva det, men jag vill gärna ha «frågor och svar», det är alltid kul att få veta mer om dig:)
    De är så fina de ljusstakarna, jag har den lilla:)
    Ha det fint
    Kram Maria

  2. Høsten er fin! Man roer på en måte litt ned. Heldige vi som har disse årstidene som alle er fine på sin måte! Kjempefine lysestaker! Du er flink til å gjøre det koselig i hjemmet ditt. Nyt høsten! Klem!

  3. Lysestakene er så fine. De selger slike på en forretning her i nærheten. Planen er og kjøpe og gi fødselsdagsgave julegave til en av mine svigersøtre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s