Gi dagen en god start.

Jeg prøver å gi kroppen en god kickstart om morgenen, og det gjør jeg gjerne med et stort glass Kefir. Jeg rett og slett elsker den syrlige fyldige melken og drikker den gjerne naturell, og noen ganger tilsetter jeg litt syltetøy. Andre ganger blander jeg den med cottage cheese og chiafrø. At den har en mengde helsebringende egenskaper i tillegg er jo en stor bonus.

Favoritten er et glass kefir og en liten spiseskje av mitt hjemmelagede rabarbrasyltetøy. – I just love it !!!! Kefir har mange sunne og velgjørende egenskaper og er fast inventar i vårt kjøleskap.

Ha en finfin lørdag. Jeg stikker til fjells.

6 tanker på “Gi dagen en god start.

  1. Glemmer bort å drikke kefir jeg… men skal kjøpe en dag nå snart tenker jeg…Fint bilde av deg, også var det noen fine bilder med de jakkene også.. enig noen «småjakker» er fint å ha i garderoben ❤ Annebe

    • Hei Judith. Jeg tror det viktigste er at du drikker det du liker. Jeg har forstått at Kefir har en bakterieflora som er mye bedre enn andre syrnede melkeprodukter. Kefir er den drikken jeg personlig liker best på smak og konsistens. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s