Dugnadshelg på fjellet

Jeg har vært på dugnad denne helgen. En nyinnkjøpt gammel hytte skulle fikses opp litt. Vindu, dører og kjøkken skulle males, vegger beises og en peis skulle få ny farge. Altså mye å ta tak i, vi jobbet godt og vi fikk gjort mye.

Det har vært en så hyggelig helg med mye jobb, god mat, gode samtaler og en fin spakveld i går.  Det var bobler i glasset og hver sin avslappende og fuktgivende ansiktsmaske. Som vi har kost oss. Dugnad på den måten er i grunnen veldig kjekt.Vinteren er kommet og snøen kom i går kveld og i natt. Vi var ute og så på en nydelig stjernehimmel mellom snøbygene. Det er nesten magisk å se alle stjernene og lytte til stillheten.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Dugnadshelg på fjellet”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..