Når viljen er større enn evnen

Hele dagen i går og nesten hele dagen i dag har jeg tilbragt ved symaskinen. Jeg har lovet å sy fem liftgardiner til datteren min, som har kjøpt seg en gammel hytte på fjellet. Vinduene har spesielle mål, så ferdigsydde er ikke mulig. Å spesialbestille er heller ikke et alternativ. Da er mitt ønske og vilje om å hjelpe til større enn evnen.

Ja, jeg ble ferdig med dem i kveld, men skjeve ble de og 1-2 cm smalere enn planlagt. Jeg lurer på hvordan jeg får det til. Jeg måler og måler, men likevel blir det feil. Jeg valgte å sy fòr på de koksgrå, og det skulle jeg ikke ha gjort. Fòret er årsaken til hele problemet. De lyse skal være på kjøkkenet og er uten fòr. De blei fine.

Jeg har sagt til datteren min at om noen spør om de koksgrå gardinene kan hun si at hun kjøpte dem billig på nettet, eller at de fulgte med hytten. Håpet er at de ser bedre ut når de kommer opp enn det ser ut til nå. Kjedelig med så mye jobb og iver når det ikke blir som planlagt.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Når viljen er større enn evnen”

  1. Munter beskrivelse. Øv, at det ikke blev, som du ville have det, men hvor var det sødt af dig at kaste dig ud i projektet for datteren. Det ser sikkert vældig godt ud, når de bliver monteret.
    Mange hilsener, Lisbeth

  2. Modig og snill mor der. Liftgardiner er ikke så lett, jeg havnet i samme problem i høst, med uvanlig størrelse på vinduer. Heldigvis hadde jeg ei fra før som jeg kunne se etter. Ser du har mønstret stoff, var kanskje litt lettere å sy på bånda for spilene da. Det blir mye måling ja, det strevde jeg også med på ensfarget stoff, men veldig moro å se resultatet. Ha en fin dag. Toril

    1. Hei Toril. Jeg fikk ikke så mye hjelp av mønsteret pga. foret på baksiden. Nå har jeg fjernet alle båndene og sydd dem på igjen med store sting. Da blei det noe bedre. Det var mye båndene som strammet og gjorde at det blei skjevt, fant jeg ut. Nå får de bli som de blir. Klem, Ingrid

  3. Liftgardiner høres ikke enkelt ut, aldri prøvd men sydde jo vanlige gardiner før..nå har jeg ikke symaskin lenger :)) Så den lekre kjolen og flotte deg i antrekksinnlegget…og fine måter å style den på… ❤ Annebe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..