Årets førjulsgave

Å jeg blir så glad og takknemlig når jeg kommer hjem og mannen har kjøpt meg en førjulsgave. Adventstiden er ofte fylt opp med gjøremål. Det skal bakes, ting og mat skal lages, planlegges, handles inn. Ja, du vet, de samme tingene år etter år og fort blir det ga

I år, som flere år tidligere, har jeg fått en adventskalender fylt med deilige serum til å påføre huden i ansiktet morgen og kveld. Etter dager fylt med mange gjøremål er det som en liten deilig spabehandling hver kveld før jul. Førjulsmagi vil jeg si.

Jeg gleder meg til førjulstiden kjenner jeg, og håper jeg kan dele litt hyggelig adventsstemning her på bloggen fremover. Adventstiden er nesten koseligere enn selve julen, synes jeg ofte.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Årets førjulsgave”

  1. Det var sødt! Jeg kan godt forstå du blev glad! Jeg har også været så heldig at få en julekalender af min mand de seneste år. Så er man da en heldig kartoffel (har I også det udtryk på norsk?) 🙂

  2. Så enig :o)
    Elsker tiden før julaften ! Derfor MÅ jeg være hjemme i Norge på denne tiden.
    Idag sto jeg opp til snøkledd Tjøme, og kjørte til Larvik i snøvær, mens jeg hørte på julekanalen – åhhh, jeg hadde julestemning !

    Men, skulle nå gjerne hatt den kalenderen din altså, så digg.
    Her har jeg kjøpt FLAX sin julekalender, kanskje jeg vinner no’ ekstra penger?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..