Adventskalender

Du husker kanskje at jeg hadde hengt et hjemmelaget dørskilt på døren her om dagen. Det var selvfølgelig fordi jeg ikke ville forstyrres mens jeg pakket inn gavene.

Jeg har laget adventskalender til mannen og gikk rundt med et smil om munnen da jeg kjøpte noen av tingene. Nå er jeg like spent som ham på hvordan de forskjellige tingene blir mottatt. Han kjøper jo adventskalender til meg hvert år, og i år får han, til sin store overraskelse, en kurv med 24 små gaver av meg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

13 kommentarer om “Adventskalender”

  1. Det blir han nok glad for..pene pakker på utsiden i allefall :)) Så du hadde vært i Oslo i går..jeg gikk gjennom sentrum på morgenen og midt på dagen..kanskje vi var like ved hverandre… Koselige bilder derfra i forrige innlegg ❤ Annebe

  2. Så utrolig hyggelig ting å gjøre, omtenksomt gjort selv om barna har flyttet ut. Egentlig utrolig hyggelig tradisjon mellom to voksne mennesker 🙂 Veldig lun og koselig blogg du har, koser meg med fine bilder, inspirasjon og tekst fra deg her inne 🙂 Keep it up 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..