7 ting jeg skal lage til jul

Hvert år før jul har jeg samme tanken. Jeg skal ikke lage så mye, men hva skjer? Jo, jeg finner stadig på nye bake-og lageprosjekt, om og om igjen og lærer aldri. Jeg blir så lett inspirert og engasjert. Fortsatt har jeg sjansen til å klare det og har satt opp en liste over 7 ting jeg i alle fall skal lage, og så blir det helt sikkert minst 7 andre i tillegg. Noe annet høres ikke troverdig ut for dem som kjenner meg. I tillegg skal jeg ha fri fra jobb fra 6. til og med 28. desember. Da har jeg mye ledig kapasitet og virksomme hender.

  • Hjemmelaget marsipan
  • Krumkaker
  • Mørk sjokoladen med digg oppi
  • Krydderkake med tørket frukt
  • Peppermynteruller
  • Julechutney
  • Sylte

6 kommentarer om “7 ting jeg skal lage til jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..