Enkle risboller

Om jeg må si det selv, så lager jeg de beste risbollene og at de i tillegg er superenkle å lage, er absolutt en bonus jeg liker. Jeg hadde en liste over 7 ting jeg skulle lage til jul, og disse stod ikke på «to do» listen, så nå er jeg allerede i gang med å utvide den. Det skjer hver jul.

Slik lager du dem, kjapt og enkelt.

Smelt to store plater Freia melkesjokolade forsiktig i vannbad til den er flytende og fløyelsmyk og hell så oppi så mye puffet ris som du ønsker. Bruk en dessertskje og sett risbollene på matpapir og avkjøl dem i kjøleskapet, eller på terrassen om det er kaldt ute. Når de er blitt harde legger du dem i en kakeboks som oppbevares kaldt eller helst i kjøleskap. Jeg lover, knasende sprø ris blandet med melkesjokolade, det er godt det.

12 tanker på “Enkle risboller

  1. Ser i alle fall helt nydelige ut 🙂 Mange år siden jeg lagde risboller..kanskje jeg skal prøve disse… 🙂 Så det koselige inngangspartiet ditt.. Ha en trivelig kveld ❤ Annebe

  2. Den oppskrifta fekk eg av deg for nokre år sidan, og laga dei ved
    alle anledningar der barneborna er gjestar..
    Det er ein sikker vinnar, når me er på hytta hjelpe dei til å sette toppane til avkjøling.
    Takk for alle gode tipsa eg har fått gjennom åra 🙂
    God desemberveke !

  3. Nam, disse ser kjempe gode ut også så enkel oppskrift, så genialt 🙂 Disse må testes ut en dag sammens med tantebarna mine, de vil elske disse 😂👍 Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s