Julestemning fra John Lewis

Min kjære bloggleser Ellie, gjorde meg oppmerksom på John Lewis’ julefilmer på YouTube. De er så søte disse reklamefilmene og dette er min favoritt av de jeg har sett. Ikke så merkelig kanskje, siden jeg har en crush på snømenn for tiden. Ta gjerne en titt du også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.