Ta en titt på duken

Ta en titt på duken jeg hadde på bordet her om dagen, det er nemlig skai. Det er nesten bare de dukene jeg bruker for tiden. Jeg har to i forskjellig lengde og farge. De fungerer som en voksduk, men er mye finere i konsistens og struktur, synes jeg. Og gjett om jeg er glad for å bare kunne tørke av dem etter bruk og rulle dem opp klar til neste bordsetting. Ingen vasking eller stryking, hvor fint er ikke det nå når selskapene står i kø fremover for mange.

Jeg har kjøpt dem i metervare hos Stoff&Stil og kantene har jeg bare klippet til, ingen sying.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

17 kommentarer om “Ta en titt på duken”

  1. Hei😊 Takk for tipset! Slike løsninger liker jeg! Måtte rett inn på Stoff & Stil😉. Er det kobber eller cognacfargen du har på bordet? Den var så fin!

    Ønsker deg ei god adventstid! Du har en koselig blogg, som jeg stadig er innom.

  2. Det lyder godt nok smart! Jeg bruger næsten aldrig duge for jeg orker ikke at stryge dem, men jeg har faktisk lige bestilt hørduge for en masse penge. I år VIL jeg nemlig have dug på bordet til jul 🙂 Hør (jeg tror I kalder det lin) har nemlig den fordel at det gør sig godt som krøllet, så man behøver ikke stryge en hørdug. Men jeg kan se at din dug er endnu smartere – når den ikke engang skal i vaskemaskinen …

  3. Virkelig greie duker både til hverdags og fest. Kan det gjøres enklere. Her brukes endel spisebrikker, men mye finere med duk. Her har vi ikke Stoff og Stil men det går vel og kjøpe det over nett. En fin andre 2, søndag til deg.

    1. Hei Anna-Marie. Spisebrikker bruker vi også, men noen ganger er det praktisk med duk og da er denne typen genial både til voksne og barn. Stoff&Stil har nettbutikk og du kan handle via linken i blogginnlegget siste setning. Jeg tjener ikke penger på dette altså. Klem, Ingrid

  4. Hei Ingrid. Jeg gikk å kjøpte en slik duk første gangen du omtalte det her på bloggen din. Jeg bruker den masse og jeg bruker den også med brikker i kontrastfarger. Kjempefin . Tusen takk for tipset. Ha en superfin uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..