Julemusikk

Vi får besøk av naboer i gaten i morgen, og planlegging og forberedelser er i full gang hos oss kveld. Sammenkomsten går på rundgang blant de fleste. Det er så hyggelig å møtes sånn i all enkelhet en førjulskveld, og vi har hatt slike sammenkomster hvert år helt siden vi flyttet hit i 2003. I år er det altså vår tur. Jeg gleder meg skikkelig og litt fløyelsmyk julemusikk til arbeidet gjør hele jobben til en lek.

2 kommentarer om “Julemusikk

  1. I kveldpyntet jeg juletre. Det passet slik i år og i bakgrunn Spotify med julemusikk. Der finnes fine ferdige lister med fin variasjon. Liker godt Bublé, har vært på hans konsert i Oslo for noen år siden.
    God jul til deg og dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..