Julemusikk

Vi får besøk av naboer i gaten i morgen, og planlegging og forberedelser er i full gang hos oss kveld. Sammenkomsten går på rundgang blant de fleste. Det er så hyggelig å møtes sånn i all enkelhet en førjulskveld, og vi har hatt slike sammenkomster hvert år helt siden vi flyttet hit i 2003. I år er det altså vår tur. Jeg gleder meg skikkelig og litt fløyelsmyk julemusikk til arbeidet gjør hele jobben til en lek.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Julemusikk”

  1. I kveldpyntet jeg juletre. Det passet slik i år og i bakgrunn Spotify med julemusikk. Der finnes fine ferdige lister med fin variasjon. Liker godt Bublé, har vært på hans konsert i Oslo for noen år siden.
    God jul til deg og dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..