Dagen er her

Dagen vi har planlagt og forberedt nesten ned til minste detalj er her. Det er julaften og jeg håper julen fylles med glede, samhold, takknemlighet og ettertanke. Vi starter feiringen av høytiden med julegrøt med mandel sammen med mine barn, svigersønn og barnebarn, men først TV og Tre nøtter til Askepott.

Kvelden blir stille og rolig hos oss med mannen, Malin og meg rundt bordet. Vi spiller julemusikk, tenner stearinlys, spiser svineribbe og nyter stillhet og ro. Selvfølgelig skulle jeg gjerne hatt resten av gjengen her hele dagen og kvelden, ja hele julen egentlig, men det går ikke når man har flere å dele de fine stundene med.

Jeg ønsker deg en god, fredfull og takknemlig julefeiring.🎄

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Dagen er her”

  1. Ynskjer deg ein fin julekveld og fredeleg jul vidare.
    Her er me samla på hytta, eldsteson med kone og tre jenter pluss oss to.
    Det begynner å dufte frå grytene, her er det pinnekjøt, svineribbe og mòr + tilbehør på menyen.
    Juleklem frå Anne-Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..