God romjul

Jeg håper du har en fin romjul enten du har fri eller er på jobb. Malin, som har vært hjemme en uke, dro tilbake til Oslo i dag og det er alltid like vemodig hver gang vi drar til flyplassen. Hverdagen innhenter oss, men det er jo litt fint også. Det er hverdager det er flest av og i lengden de beste dagene. For ikke å snakke om kostholdet. Jeg er så glad for at jeg nå er tilbake til hverdagsmat og forhåpentligvis er matchvekten på plass igjen snart.

Når det kommer til den nye layouten her på bloggen, så har jeg foreløpig tatt bort slideren. Jeg likte den utrolig godt selv, men innser at også jeg liker best å lese blogger der jeg slipper å klikke meg inn på hvert innlegg. Hadde jeg kunnet hatt slideren aktiv og innleggene ligge åpne nedover hadde det vært perfekt, men det går ikke.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “God romjul”

  1. Litt sent innom her, ser du alt har tatt bort slideren…
    ville bare si -jeg fortrekker nok å lese «nedover», blitt sånn vant med det, og vi er jo ofte vanedyr…hehe
    Når det er skrevet, joda er jo også bra med forandringer, og utrolig nok tilpasser vi oss gjerne det også…..

    Uansett, hva du velger, flott blogg, og jeg er trofast leser 🙂

    tvi tvi på jobb, jeg er tilbake i Italia, og tilpasse meg den hverdagen, lenge siden nå…..(2 mnd går fort gitt)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..