Tusen, tusen takk, 2017

Tusen, tusen takk 2017 og velkommen 2018. Årets siste dag, og i morgen er det en ny begynnelse. Et nytt ubrukt år som er helt ukjent og til en viss grad kan vi bestemme innholdet selv, men veldig mye har vi ikke styring på personlig. Vi er avhengige av hverandre og vi påvirkes av andre menneskers valg og avgjørelser, lokalt, nasjonalt og globalt. La oss håpe at de valgene og avgjørelsene som tas er av det gode slaget for så mange som mulig.2017 har gitt meg flere lesere her på bloggen enn noen gang tildligere og jeg er ydmyk, takknemlig og glad for hver og en av dere. Tusen, tusen takk og jeg håper du vi ta følge med meg utover i 2018 også. Vi er best sammen, alene er ikke gøy og jeg har plass til mange, unge som eldre og alle midt i mellom.

Det blir ingen feiring på meg denne nyttårsaften. Den tilbringes 30-40000 fot over Europa.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

22 kommentarer om “Tusen, tusen takk, 2017”

  1. Så bra skrevet, det er så sant at vi er avhengig av hverandre og at riktige avgjørelser blir tatt. Bloggen din har blitt så fin og jeg følger deg gjerne videre i 2018. Godt nytt år.

  2. Bedre sent enn aldri(startet det nye året i varmere strøk ) , godt nyttår til deg og dine og måtte det nye uskrevne året bli fint og fylt med mange gode fine opplevelser og minner 🙂 Gleder meg til å lese bloggen din i gjennom dette året 🙂 Klem fra Anita.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..