Julen er ute

Det er unektelig noe godt når julen er ute og hverdagen tilbake, synes jeg. Jeg liker hverdager, heldigvis, for det er flest av dem. Det er som om livet får en ny fresh start nå i januar og vi har et helt ubrukt år foran oss.Julen er pakket ned i esker med god hjelp fra barnebarna som har vært hos meg i dag. Det var så koselig å ha dem med på jobben. Flinke og forsiktige var de også.I skrivende stund er alt på sin vante plass i huset igjen og hverdagen kan begynne. Farvell 2017 og velkommen hverdag 2018.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Julen er ute”

  1. Det är så skönt att få plocka bort julen, jag ska göra det på torsdag tror jag:). Perfekt att få hjälp också:)
    Jobb i morgon efter elva dagars ledighet, och jag känner mig inte alls redo. Vill ha mer tillsammanstid:).
    Kram Maria

  2. Godt nyttår til deg Ingrid..Nå er det mange blanke ark som kommer. Håper det nye året vil bli et bra år. Ser fram til at to av våre barnebarn skal blir konfirmert .En i nærheten av oss og den andre i Vest Telemark. Det er en uke mellom konfirmasjonene. Blir en hektisk tid. ,
    I går ryddet vi julen ut. Helt greit for nå er hverdagene begynt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..